Pokaži / skrij meni
Info portal

Dan Deželne banke Slovenije na hipodromu Stožice

11. 6. 2007

Ljubljana

Deželna banka Slovenije d. d. že vrsto let sponzorira kasaške dirke, ki smo jih želeli približati tudi poslovnim partnerjem. Tako smo v soboto, 9. junija 2007, na ljubljanskem hipodromu Stožice organizirali kasaške dirke, katerih vrhunec je bila dirka najboljših konj v Sloveniji – šampionat Slovenije za veliko nagrado Deželne banke Slovenije. V šampionatu je padel tudi rekord hipodroma – zmagovalec ga je izboljšal za dve desetinki sekunde.

Gosti pa dirke niso le opazovali – 12 najbolj pogumnih poslovnih partnerjev se je udeležilo dirk dvosedov in uspešno opravilo kasaški krst. Otroci so se zabavali v različnih kreativnih delavnicah (jahanje ponijev, izdelovanje ptičjih strašil, lovljenje ribic itd.) – njihovi izdelki bodo skupaj z izbranimi fotografijami z dogodka v kratkem razstavljeni v avli banke.

Na dogodku je predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič predal generalni sekretarki Zveze prijateljev mladine Slovenije ga. Majdi Struc tudi ček v višini 4760 evrov. Denar smo v skrinjicah, ki smo jih namestili v vseh enotah banke, skupaj z našimi komitenti zbrali v okviru akcije Majhen dar za veliko radosti – počitnice za otroke z dežele. Tako bomo otrokom s podeželja omogočili prve počitnice ob morju.

Za dobro vzdušje na "Dnevu Deželne banke Slovenije" je skrbela skupina Kontrabant in seveda tudi krasno vreme.

Foto: www.mediaspeed.net