Pokaži / skrij meni
Info portal

Deželna banka Slovenije ponovno med najugodnejšimi ponudniki storitev za prebivalstvo in pravne osebe (analiza Banke Slovenije)

27. 6. 2013

Ljubljana

Nedavno objavljena Analiza nadomestil bank in hranilnic za plačilne storitve in izračun stroškov košaric plačilnih storitev, ki jo redno izvaja Banka Slovenije, je znova pokazala, da lahko komitenti z izbiro ugodnejše banke na letni osnovi nemalo prihranijo. Pravne osebe, ki poslujejo na bančnem okencu, lahko letno prihranijo do 1.622 EUR, uporabniki sodobnih plačilnih poti do 484 EUR na leto. Fizične osebe, ki z banko poslujejo na tradicionalen način, lahko z zamenjavo banke privarčujejo do 80 EUR, uporabniki elektronske banke do 22 EUR.

Tako pri košarici plačilnih storitev, opravljenih na bančnem okencu, kot tudi preko elektronske banke, se je Deželna banka Slovenije ponovno uvrstila med najugodnejše ponudnike za prebivalstvo in pravne osebe. 

Banka Slovenije že vrsto let primerja cene storitev bank in hranilnic, pri čemer upošteva cene na zadnji dan leta. Za prebivalstvo in pravne osebe sestavi letno košarico storitev, ki jih uporablja tipičen, povprečen komitent.

Pričakujemo vas v 85 poslovalnicah banke po vsej Sloveniji, kjer vam bomo z veseljem predstavili prednosti, ki vam jih prinaša sodelovanje z Deželno banko Slovenije. Za nove stranke smo pripravili še dodatne ugodnosti!


Vljudno vabljeni!