Pokaži / skrij meni
Info portal

Krediti za sklenitev fondpolice renta garant

30. 9. 2007

Ljubljana

V Deželni banki Slovenije vam ponujamo kredite, namenjene sklenitvi police življenjskega zavarovanja Fondpolica Renta Garant. Veljajo naslednji pogoji kreditiranja:

  • Deželna banka Slovenije odobri kredit največ do višine 4-kratnika od 75 % vrednosti premije zavarovanja, ki jo je vplačal kreditojemalec;
  • Deželna banka Slovenije v času od 1. 9. 2007 do 30. 11. 2007 vsem kreditojemalcem ponudi za 0,3 odstotne točke znižano obrestno mero glede na obrestne mere, objavljene v Sklepu o obrestnih merah banke;
  • kreditojemalcem, ki bodo pri banki odprli transakcijski račun, Deželna banka Slovenije zaračuna stroške, ki so objavljeni v Opravninah za storitve banke in so navedeni za komitente banke. V nasprotnem primeru Deželna banka Slovenije zaračuna stroške, ki so navedeni za nekomitente banke.

Še vedno pa velja, da v Deželni banki Slovenije vsem, ki se boste v obdobju med 1. septembrom in 30. novembrom 2007 odločili za kredit Deželne banke Slovenije in ga zavarovali s policami življenjskega zavarovanja FONDPOLICA AZIJA GARANT ali FONDPOLICA AZIJA GARANT PLUS, znižamo obrestno mero za 0,3 odstotne točke. Višina kredita lahko znaša do 75 % višine vplačane enkratne premije zavarovanja.