Pokaži / skrij meni
Info portal

Nadomestilo za plačilo položnic v banki je najcenejše v Deželni banki Slovenije d.d.

16. 1. 2006

Ljubljana

Nadomestilo za plačilo posebne položnice v DBS d.d. znaša po novem 225 tolarjev, bančni nalog pa 1% od zneska, oziroma minimalno 225 tolarjev, maksimalno pa 1.100 tolarjev.

Med velike prednosti, ki jih imamo pri izvajanju plačilnega prometa, sodi tudi število naših enot, saj z mrežo skoraj 100-tih poslovalnic, ki se nahajajo po vsej Sloveniji, zagotavljamo hitro in enostavno dostopnost do bančnega okenca.
 
O najcenejši možnosti plačila položnic prek bančnega okenca, bi v DBS radi opozorili tudi vse tiste, ki še niso naše stranke, saj lahko na enem mestu obenem opravijo tudi druge bančne in finančne storitve, ki jih v najširši obliki nudimo po konkurenčnih pogojih.

Tako v vseh poslovalnicah omogočamo odpiranje in vodenje tolarskih in deviznih transakcijskih računov z bančno kartico Activa/Maestro in plačilno kartico Activa/Mastercard, vodenje računov s knjižico, tolarsko in devizno varčevanje, najetje kreditov, pristop k elektronskemu bančništvu DBS-NET ter še mnogo drugih storitev.
 
Trenutno je na voljo tudi posebna ponudba hitrih kreditov za fizične osebe. Ti lahko kredit s kar  30% nižjo obrestno mero najamejo do 31.1.2006.

Več informacij o storitvah: v najbližji poslovalnici DBS d.d., na brezplačni telefonski številki 080 17 55, ali na spletnem mestu.