Pokaži / skrij meni
Info portal

Nakupni in prodajni predlogi za virtualne portfelje različnih ročnosti

27. 8. 2009

Ljubljana

V Deželni banki Slovenije smo v Sektorju investicijskega bančništva začeli pripravljati predloge nakupov in prodaj vrednostnih papirjev za »Vaš virtualni portfelj« za trgovanja različnih ročnosti. V portfelju Vrt bodo vrednostni papirji do 15 trgovalnih dni, v portfelju Polje do 45 dni, v portfelju Travnik do 3 mesece in v portfelju Posest do 6 mesecev.

O predlogih, ki jih običajno pripravljamo vsako sredo, vas po elektronski pošti praviloma obvestimo pred začetkom trgovanja, in sicer okvirno med 8.30 in 9.00 (evropske naložbe) ter med 15.00 in 15.30 (ameriške in azijske naložbe). Poleg predlogov nakupnih cen pa na spletni strani https://www.dbs.si/prebivalstvo/financne.html sproti objavljamo tudi ciljne cene, stop cene, spremembe stop cen ter prodajne cene skupaj z izračuni dobičkonosnosti.

Če želite predloge dobivati na svojo elektronsko pošto, se na informacije o želenem portfelju prijavite na: https://www.dbs.si/prejemanje_obvestil/default.asp?Podrocje=Naložbe%20v%20vrednostne%20papirje.