Pokaži / skrij meni
Info portal

Nova poslovalnica v Kozini

9. 6. 2012

Kozina

Odprli smo novo poslovalnico Deželne banke Slovenije v Kozini na Mestnem trgu 8, ki jo je v svojem govoru na včerajšnji otvoritvi toplo pozdravil tudi župan Občine Hrpelje-Kozina Zvonko Benčič-Midre. Le-ta je poslovalnico simbolično odprl skupaj s predsednico uprave Deželne banke Slovenije Sonjo Anadolli in direktorjem PE Obala s Krasom Stojanom Prinčičem.

Pred otvoritvijo smo v prostorih Občine Hrpelje-Kozina organizirali okroglo mizo o gospodarskih razmerah v Sloveniji in možnostih sodelovanja v prihodnosti, ki je bila odlična priložnost za opredelitev potreb lokalnega gospodarstva in polaganje temeljev za uspešne skupne projekte z novimi poslovnimi partnerji ter nadaljevanje dobrega sodelovanja z obstoječimi strankami.

Vljudno vabljeni v poslovalnico Deželne banke Slovenije v Kozini na Mestnem trgu 8, od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure.


Okrogla miza. Govorci z leve proti desni: župan Občine Divača Drago Božac, direktor PE Obala S Krasom Stojan Prinčič, župan Občine Hrpelje-Kozina Zvonko Benčič-Midre, predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in izvršni direktor Področja poslovanje s pravnimi osebami in Področja finančni trgi Darko Torkar.


Govorci na otvoritvi poslovalnice: direktor PE Obala S Krasom Stojan Prinčič, predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in župan Občine Hrpelje-Kozina Zvonko Benčič-Midre.


Govorci so nazdravili uspešnemu poslovanju.

Foto: Ester Mihalič.