Pokaži / skrij meni
Info portal

Odprli poslovno enoto v Novi Gorici

10. 4. 2008

Ljubljana

Včeraj smo v Deželni banki Slovenije organizirali že tretjo slovesno otvoritev letos – po otvoritvi poslovne enote v Celju in enote v Lescah so rdeči trak pred prostori poslovne enote Severna Primorska na Gregorčičevi 11 v Novi Gorici slovesno odprli predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič, župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Iztok Jarc.

Dr. Draško Veselinovič je direktorju PE Severna Primorska Tomažu Slokarju simbolično izročil ključ in mu tako zaželel uspešno vodenje poslovne enote. Otvoritev je povezovala Jasna Kuljaj, glasbeno pa so jo začinile Kresnice.
 
Ker se v Deželni banki Slovenije zavedamo pomena okolja, katerega del smo in v katerem delujemo ter ga soustvarjamo, smo otvoritev izkoristili tudi v dobrodelne namene. Tako je predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič v. d. direktorja Bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica Silvanu Saksidi, dr. med., predal ček – prispevek banke za nakup EKG-aparata za Oddelek invalidne mladine Stara Gora.

Ob otvoritvi smo v poslovalnici v Novi Gorici organizirali tudi finančni dan, na katerem smo obiskovalce seznanili s prednostmi produktov in storitev banke. Nagrajenci nagradne igre, ki smo jo organizirali, so:


1. Vislava Ušaj, Grčna 91, 5000 Nova Gorica,
2. Senka Jusip, Rutarjeva 6, 5000 Nova Gorica,
3. Damjan Krpan, Cankarjeva 7, 5000 Nova Gorica.

Čestitamo!

Posebne otvoritvene ugodnosti, ki smo jih pripravili ob tej priložnosti, so Novogoričankam in Novogoričanom na voljo še 5 delovnih dni po dogodku.

Vabljeni v poslovno enoto Deželne banke Slovenije na Gregorčičevo 11 v Novi Gorici vsak delovni dan od 8. do 12. ure in od 13.30 do 16.30.


Foto: Mediaspeed.net.