Pokaži / skrij meni
Info portal

Odprli smo poslovalnico v Goriških Brdih

6. 10. 2015

Danes smo s slovesno otvoritvijo odprli novo poslovalnico na Dobrovem na Zadružni cesti 13. V njej Brikam in Bricem ponujamo vse vrste bančnih storitev, kar jim prihrani pot do bližnje Nove Gorice, kjer so do sedaj  pogosto urejali bančne opravke.  

Ob otvoritvi smo pripravili paket ugodnosti za nove stranke, akcijo plačevanja položnic po le 50 centov, zelo ugodna namenska in potrošniška posojila za kmetovalce ter paket za kmetijsko dejavnost, ki zagotavlja prihranke pri bančnem poslovanju.

Nove prostore so odprli direktor PE Primorska pri DBS Tomaž Slokar, predsednica uprave DBS Sonja Anadolli, predsednik nadzornega sveta DBS in predsednik Zadružne zveze Slovenije Peter Vrisk, direktor Vinske kleti Goriška Brda Silvan Peršolja in briški župan Franc Mužič. Kljub slabemu vremenu so se nam pri odprtju nove poslovalnice pridružili številni krajani, ki so pozdravili prihod nove banke v Brda.

Ob tej priložnosti je predsednica uprave DBS Sonja Anadolli družini Peterlin s Kojskega predala prispevek za njen lepši in prijetnejši vsakdan – v skladu z družbeno odgovornostjo, ki ji sledimo v banki in tako priskočimo na pomoč tudi posameznikom, ki se znajdejo v stiski.

Vljudno vabljeni v našo novo briško poslovalnico, ki je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure.