Pokaži / skrij meni
Info portal

Odprta prenovljena poslovna enota v Celju

13. 2. 2008

Celje

V torek, 12. 2. 2008, se je zgodila slovesna otvoritev prenovljene poslovne enote Deželne banke Slovenije v Celju na Kocbekovi 5. Rdeči trak pred enoto so prerezali predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič, podžupan Mestne občine Celje mag. Marko Zidanšek, predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije in predsednik Kapitalske zadruge Peter Vrisk ter predsednik Kmetijske zadruge Celje Marjan Kovač. Ob slovesni otvoritvi je dr. Draško Veselinovič direktorici PE Celje Barbari Cerovšek Zupančič simbolično izročil ključ in ji zaželel uspešno vodenje poslovalnice.

Otvoritvi smo dodali tudi dobrodelno noto. Predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič je direktorju Zdravstvenega doma Celje prim. mag. Stanislavu Kajbi predal ček za nakup digitalnega rentgenskega aparata, ki ga zdravstveni dom nujno potrebuje. Deželna banka Slovenije pa je priskočila na pomoč tudi družini Hrvačanin, ki ji je jesensko neurje hudo poškodovalo dom, v upanju, da se bodo v svoji hiši čim prej spet počutili doma.

Za povezovanje otvoritve in glasbeno vzdušje je poskrbela Saška Lendero.  

Ob otvoritvi smo v poslovalnici Celje organizirali tudi finančni dan, na katerem smo obiskovalcem predstavili široko paleto produktov Deželne banke Slovenije. Pripravili  smo tudi nagradno igro, katere srečni nagrajenci so:

1.    Mojca Potočan, Pohorska 2, 3000 Celje
2.    Aleš Gajšek, Drapšinova 20, 3000 Celje
3.    Branko Ferjanc, Rožni vrh 8, 3201 Šmartno v Rožni dolini

Čestitamo!

Posebne otvoritvene ugodnosti, ki smo jih pripravili ob tej priložnosti, so vsem obiskovalcem na voljo že 5 delovnih dni po dogodku.Foto: mediaspeed.net