Pokaži / skrij meni
Info portal

Otvoritev skupnih prostorov Deželne banke Slovenije in centra Betnava v Mariboru

7. 12. 2007

Ljubljana

V torek, 4. 12. 2007, se je zgodila slavnostna otvoritev skupnih prostorov Deželne banke Slovenije in centra Betnava na Jadranski cesti 30 v Mariboru. Rdeči trak pred skupno pridobitvijo so prerezali predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič, direktor ACK g. Franc Krajnc in podžupan Mestne občine Maribor g. Andrej Verlič.

Za povezovanje programa in prijetno glasbeno kuliso je na otvoritvi poskrbela Natalija Verboten, druščini se je pridružil tudi župan občine Maribor g. Franc Kangler.

Pred otvoritvijo je uprava banke sklicala novinarsko konferenco, na kateri je komentirala nedavno uspešno izpeljano dokapitalizacijo banke, razkrila okvirne poslovne rezultate in načrte za prihodnost ter predstavila obsežen projekt prenavljanja poslovne mreže.

Na dan otvoritve je v novo odprti enoti banke potekal tudi finančni dan, na katerem smo obiskovalcem predstavili široko paleto produktov Deželne banke Slovenije ter jim ob tej priložnosti pripravili posebno ponudbo ugodnosti, ki veljajo še teden dni po otvoritvi.Foto: mediaspeed.net