Pokaži / skrij meni
Info portal

Prerezan rdeči trak pred prenovljeno poslovno enoto banke v Kranju

14. 5. 2008

Kranj

Včeraj smo organizirali že četrto slovesno otvoritev enote Deželne banke Slovenije letos. Tokrat so predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič, direktor Kmetijko gozdarske zadruge Sloga Marijan Roblek in župan Mestne občine Kranj Damijan Perne slovesno odprli prenovljeno poslovne enoto banke na Šucevi 27 v Kranju.

Ob tej priložnosti je predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič direktorici Porodnišnice Kranj Andreji Cerkvenik Škafar, dr. med., predal ček – prispevek banke za nakup aparata za merjenje življenjskih funkcij.

Otvoritev je vodila in glasbeno obarvala energična Manca Špik, obiskovalci pa so v okviru finančnega dne, ki je potekal ob otvoritvi, seznanili z ugodno ponudbo Deželne banke Slovenije. Ob koncu dne smo izžrebali še nagrajence, ki prejmejo praktične nagrade:

1. Irena Šifrer Klavžar, Cesta Jaka Platiše 13, 4000 Kranj
2. Damjana Zadražnik, Britof 147, 4000 Kranj
3. Anica Frelih, Zminec 114, 4220 Škofja Loka

Čestitamo!

V prenovljeni poslovni enoti v Kranju vas pričakujemo vsak delovni dan od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure, posebne otvoritvene ugodnosti pa so na voljo še 5 delovnih dni po dogodku.