Pokaži / skrij meni
Info portal

V Deželni banki Slovenije smo slavili 20. obletnico svojega delovanja

16. 11. 2010

Ljubljana, 16. 11. 2010

V Deželni banki Slovenije smo z našimi strankami in poslovnimi partnerji svečano obeležili okroglo obletnico svojega obstoja. Ponosni smo, da se je našemu vabilu odzvalo toliko vabljenih, ki so se nam pridružili na dogodku v Hotelu Mons.

Skozi program je goste spretno vodila vedno dobro razpoložena Bernarda Žarn, občinstvu pa so poleg mag. Štefana Belingarja, predsednika uprave banke, in Petra Vriska, predsednika nadzornega sveta banke, spregovorili častni gostje, ki so vsak na svoj način povezani z Deželno banko Slovenije: Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, Herve Guider, predsednik izvršnega odbora Evropskega združenja zadružnih bank, in Dušan Hočevar, direktor Združenja bank Slovenije. Dejan Zavec, ki se nam zaradi obveznosti v Ameriki ni mogel pridružiti, je goste nagovoril z video sporočilom, ki ga je posebej za to priložnost posnel med bivanjem v Dallasu. V glasbeni svet nas je z zimzelenimi melodijami popeljala skupina Vox Arsana.

Gosti so si v preddverju lahko ogledali tudi razstavo fotografij, ki so jih vodile skozi 20-letno pot Deželne banke Slovenije.

Prireditev je imela tudi dobrodelno noto. Z dražbo 3 predmetov našega boksarskega šampiona smo zbrali začetna sredstva za dobrodelno akcijo, ki jo organiziramo skupaj z Dejanom Zavcem, Zvezo prijateljev mladine Slovenije in športno šolo Juhuhu, v okviru katere Zavec deluje že vrsto let. Znesku, ki smo ga s pomočjo naših poslovnih partnerjev zbrali v Monsu, bomo dodali še sredstva, ki jih bomo v naslednjih mesecih zbrali v skrinjicah, ki bodo nameščene v vseh poslovalnicah banke, in spomladi 50 socialno ogroženih otrok peljali v Kamp Dejana Zavca.


(Foto: Nino Verdnik)