Pokaži / skrij meni
Info portal

Za vas smo prenovili poslovalnico v Idriji

31. 5. 2012

Idrija

Danes smo svečano odprli prenovljeno poslovalnico v Idriji na Lapajnetovi 35. Ob otvoritvi smo za naše nove in zveste stranke pripravili tudi akcijsko ponudbo.

V Deželni banki Slovenije se trudimo, da se pri nas dobro počutite – za to skrbijo strokovni in prijazni bančni delavci v sodobno opremljenih poslovalnicah na pravih lokacijah. Tako smo danes odprli prenovljeno poslovalnico banke v centru Idrije na Lapajnetovi 35. Trak so simbolično prerezali predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli, predsednik nadzornega sveta banke Peter Vrisk, direktor PE Severna Primorska Tomaž Slokar in župan Občine Idrija Bojan Sever.

Za naše nove in obstoječe stranke smo pripravili posebni otvoritveni ugodnosti, in sicer akcijo plačevanja univerzalnih plačilnih nalogov po samo 0,90 EUR (ponudba velja do konca junija 2012) in polovične stroške odobritve enega posojila (ponudba velja do konca leta 2012). Vrsto drugih ugodnosti pa smo združili v paketu dobrodošlice in paketu zvestobe.

V prenovljeni poslovalnici v Idriji na Lapajnetovi 35 vas pričakujemo od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure. Vljudno vabljeni!

 

Govorci na otvoritvi so tudi simbolično odprli poslovalnico: župan Občine Idrija Bojan Sever, predsednik nadzornega sveta Deželne banke Slovenije Peter Vrisk, predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in direktor PE Severna Primorska v Deželni banki Slovenije Tomaž Slokar.