Pokaži / skrij meni
Info portal

ZAKLJUČEK SEJMA AGRA

1. 9. 2017

Zaključil se je 55. sejem Agra v Gornji Radgoni. Med 26. in 31. avgustom so potekale številne strokovne razstave, različni programi ter predstavitve velikega nabora razstavljavcev. Vse skupaj je pritegnilo veliko število obiskovalcev in tako je bil tudi letos sejem zelo dobro obiskan.

Že tradicionalno je bil na sejmu Agra prisoten dr. Miro Cerar, predsednik Vlade Republike Slovenije. V sredo, ki je bila posvečena slovenskim zadružnikom, je bil namreč slavnostni govorec na prireditvi Zadružne zveze Slovenije. Iskreno čestitamo tudi dolgoletni sodelavki Deželne banke Slovenije, Mariji Glavač, ki je za svoje dosedanje dosežke, tržno naravnanost in skrb za dober odnos s komitenti in sodelavci prejela priznanje s strani Zadružne zveze Slovenije.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili skupaj z nami del Agre in ste nas obiskali na našem razstavnem prostoru. Obiskovalci ste lahko pri nas preverili posebno akcijsko ponudbo in zavrteli kolo sreče ter s tem osvojili eno izmed praktičnih nagrad. Prav kmalu bodo znani tudi izžrebani prejemniki glavnih nagrad!