45. LETNI POSVET ZADRUŽNIKOV OSREDOTOČEN NA PRIHODNOST

13. 03. 2018

Novica


V Grand hotelu Bernardin v Portorožu se je danes pričel 45. Letni posvet zadružnikov, ki ga vsako leto organizira Zadružna zveza Slovenije. Udeleženci posveta se bodo posvetili prihodnosti kmetijstva in zadružništva po letu 2020 v Sloveniji ter Evropi, seznanili se bodo s pogledi mladih na prihodnost, spregovorili o sodelovanju v prehranski verigi ter aktualnemu dogajanju v kmetijstvu in agroživilstvu.

Udeležence je prvi pozdravil Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, nagovorili so jih tudi častni govorci dr. Miro Cerar, predsednik vlade RS, Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta RS, in mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehano RS. Dogodka se je udeležila tudi Vinska kraljica Slovenije 2018, Katarina Pungračič, ki jo letos sponzoriramo v vlogi generalnega sponzorja.

Za udeležence posveta smo tudi letos pripravili posebno ponudbo za kmetovalce in kmetijske zadruge, ki jo na razstavnem prostoru v preddverju predstavljajo naše prijazne sodelavke.

 

Pripravili smo posebno ponudbo za kmetovalce in kmetijske zadruge.

 

Udeleženci posveta.

 

Otvoritvena slovesnost.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje