Deželna banka ponovno del razstave Dobrote slovenskih kmetij na Ptuju

Deželna banka ponovno del razstave Dobrote slovenskih kmetij na Ptuju

20. 05. 2019

Novica


Na Ptuju, v Minoritskem samostanu, se je ta vikend odvijala 30. razstava Dobrote slovenskih kmetij. Na razstavi, pri kateri sodeluje več sto slovenskih kmetij, so si obiskovalci lahko ogledali kulinarične dobrote slovenskega podeželja. Kot generalni sponzor je svoj prostor na prireditvi imela tudi Deželna banka Slovenije, ki je obiskovalcem predstavila cenovno ugodno ponudbo raznovrstnih bančnih storitev.

Razstava je potekala v organizaciji KGZS – Zavoda Ptuj, Mestne občine Ptuj, Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije in drugih kmetijsko-gozdarskih zavodov. Tradicionalni generalni sponzorji dogodka s pomembno vlogo pri promociji kakovostnih slovenskih prehranskih izdelkov in približevanju ponudbe kmetij mestnemu prebivalstvu, so Zadružna zveza Slovenije, Kmetijska zadruga, Kmečki glas, Semenarna Ljubljana in Deželna banka Slovenije. Skupaj smo za obiskovalce tudi letos ustvarili zanimiv dogodek s pestrim dogajanjem.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.