Deželna banka Slovenije ponosni pokrovitelj izbora ženske leta 2017

27. 11. 2017

Novica


V SNG Drami so preteklo sredo, 22. novembra 2017, podelili naziv ženske leta. Častni naziv je prejela Mirela Čorić. Policistka, ki je pred štirimi leti sama prijela moška, katera sta v Ljubljani oropala zlatarno. Ženska leta je policistka, ki je pred hujšimi zdravstvenimi posledicami rešila starejšo sosedo, ki je pozno zvečer poklicala na pomoč ter v svoj dom sprejela nečaka, za katerega njegova mama ne more skrbeti.

Razglasitve so se udeležili tudi Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, g. Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, ki je zmagovalki podaril simbolično darilo, ga. Sonja Anadolli, predsednica uprave Deželne banke Slovenije, ki je podarila zbirateljski set slovenskih evrskih kovancev in ga. Nataša Kraškovic, direktorica financ Semenarne Ljubljana, ki je zmagovalki podelila škatlico avtohtonih slovenskih semen.

Za žensko leta so bile letos nominirane tudi Darja Črnko, Metoda Dodič Fikfak, Mojca Zvezdana Dernovšek, Ančka Gošnik Godec, Lidija Hren, Petra Matos, Rožca Šonc, Urška Vučak Markež in Leonida Zalokar.

Ženski leta iskreno čestitamo!

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje