Krediti za sklenitev fondpolice renta garant

30. 09. 2007

Novica


V Deželni banki Slovenije vam ponujamo kredite, namenjene sklenitvi police življenjskega zavarovanja Fondpolica Renta Garant. Veljajo naslednji pogoji kreditiranja:

  • Deželna banka Slovenije odobri kredit največ do višine 4-kratnika od 75 % vrednosti premije zavarovanja, ki jo je vplačal kreditojemalec;
  • Deželna banka Slovenije v času od 1. 9. 2007 do 30. 11. 2007 vsem kreditojemalcem ponudi za 0,3 odstotne točke znižano obrestno mero glede na obrestne mere, objavljene v Sklepu o obrestnih merah banke;
  • kreditojemalcem, ki bodo pri banki odprli transakcijski račun, Deželna banka Slovenije zaračuna stroške, ki so objavljeni v Opravninah za storitve banke in so navedeni za komitente banke. V nasprotnem primeru Deželna banka Slovenije zaračuna stroške, ki so navedeni za nekomitente banke.

Še vedno pa velja, da v Deželni banki Slovenije vsem, ki se boste v obdobju med 1. septembrom in 30. novembrom 2007 odločili za kredit Deželne banke Slovenije in ga zavarovali s policami življenjskega zavarovanja FONDPOLICA AZIJA GARANT ali FONDPOLICA AZIJA GARANT PLUS, znižamo obrestno mero za 0,3 odstotne točke. Višina kredita lahko znaša do 75 % višine vplačane enkratne premije zavarovanja.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje