Na Dnevu Deželne banke Slovenije zopet padel rekord hipodroma Stožice

02. 06. 2008

Novica


Deželna banka Slovenije že vrsto let sponzorira kasaške dirke, ki smo jih želeli približati tudi poslovnim partnerjem. Tako smo v soboto, 31. maja 2008, že drugo leto zapored na ljubljanskem hipodromu Stožice organizirali kasaške dirke, katerih vrhunec je bila dirka najboljših konj v Sloveniji – šampionat Slovenije za veliko nagrado Deželne banke Slovenije. Tudi letos je padel rekord hipodroma – a ne na šampionatu, kot lansko leto, ampak na zadnji dirki. Italijanski kasač ga je s konjem Genionom Vito s časom 1:13,6 izboljšal za 1 sekundo.
V treh dirkah dvosedov so se pomerili tudi poslovni partnerji - 24 najbolj pogumnih je uspešno opravilo kasaški krst. Otroci so se zabavali in ustvarjali v kreativnih delavnicah, njihovi izdelki pa bodo skupaj z izbranimi fotografijami dogodka kmalu razstavljeni v avli banke.
Na dogodku smo v okviru akcije »Naj doživijo prave počitnice«, ki jo pripravljamo v sodelovanju s Fundacijo za pomoč otrokom, prodajali majice, ki so jih poslikali učenci šestih osnovnih šol z različnih koncev Slovenije. Skupaj s poslovnimi partnerji smo za dobrodelno akcijo zbrali 1623 EUR. Član uprave Deželne banke Slovenije mag. Štefan Belingar je predsednici uprave Fundacije za pomoč otrokom Olgi Bahun ob koncu dogodka simbolično predal ček v vrednosti zbranih sredstev. V skrinjicah, ki smo v okviru omenjene akcije namestili v vseh enotah banke, pa še do konca junija zbiramo sredstva, ki jih bomo dodali zbranemu znesku z dogodka ter tako telesno prizadetim in socialno ogroženim otrokom ter njihovim družinam omogočili sproščen oddih ob morju.
Za dobro vzdušje na "Dnevu Deželne banke Slovenije" je skrbela skupina Zodiac in seveda nepogrešljivo krasno vreme.
Na dogodku smo organizirali tudi nagradno igro – sreča se je nasmehnila 3 izžrebanim, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in prejeli paket praktičnih nagrad Deželne banke Slovenije.


foto: mediaspeed.net.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje