Nadgradnja spletne in mobilne banke ter prehod na novi način prijave v spletno in mobilno banko

20. 11. 2019

Novica


Obveščamo vas, da bodo med vikendom, 23. in 24. 11. 2019, potekale nadgradnje spletne in mobilne banke, v okviru katerih bo banka vpeljala nov način prijave, in sicer prijavo z Rekono. 

Z nadgradnjami sistema pričnemo 23. 11. 2019, ob 00.00. V času nadgradenj bosta spletna in mobilna banka nedosegljivi, ponovno pa vam bosta na razpolago v ponedeljek, 25. 11. 2019, po 6. uri. 

Z uvedbo novega načina prijave se spreminjajo tudi Splošni pogoji poslovanja pri opravljanju bančnih storitev preko DBS NET-a, Splošni pogoji poslovanja pri opravljanju bančnih storitev preko DBS PRONET-a in Splošni pogoji uporabe mobilne banke mDBS. Novi splošni pogoji vam bodo na razpolago z datumom pričetka veljavnosti, in sicer s 25. 11. 2019.

O spremembah smo vas že seznanili preko obvestil, na tej povezavi (KLIKNI) pa najdete navodila za izvedbo prehoda na novi način prijave v spletno in mobilno banko.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.