OBIŠČITE NAS NA SPOMLADANSKEM SEJMU KOMENDA

23. 03. 2018

Novica


Pričel se je spomladanski sejem Komenda, ki je za obiskovalce odprt danes do 18.00 ter v soboto in nedeljo od 9.00 do 18.00. Sejem bodo danes ob 12.00 v sklopu slovesne otvoritve odprli g. Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, z g. Stanislavom Poglajnom, županom Občine Komenda, in z g. Lojzetom Lahom, predsednikom Konjeniškega kluba ter častnim občanom Občine Komenda.

Obiskovalci si lahko na sejmu ogledate raznoliko sejemsko ponudbo, razstavo pasemskih govedi, predstavitev varnega dela z motorno žago, pripravljena pa imajo tudi strokovna predavanja.

Vljudno vabljeni na naš sejemski prostor v šotoru 2, kjer vam bodo naši prijazni svetovalci z veseljem predstavili ponudbo banke in DBS Leasinga.

Parkiranje je brezplačno in organizirano, vstop na sejem je prost.

Več informacij o sejmu najdete tukaj.

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje