Od 28. januarja 2008 možna prednaročila za dokovane numizmatične vrednosti

25. 01. 2008

Numizmatika


Zaradi velikega zanimanja za posamezne vrste zbirateljskih kovancev je Vlada Republike Slovenije potrdila predlog Banke Slovenije za dokovanje zlatnikov, srebrnikov in dvokovinskih trievrskih kovancev, izdanih ob predsedovanju Evropski uniji, ter zlatnikov in srebrnikov, izdanih ob 250-letnici rojstva Valentina Vodnika. Tako bo mogoče od ponedeljka, 28. januarja 2008, oddati prednaročila v vseh enotah Deželne banke Slovenije. 

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite obrazec spodaj in ga osebno odnesete v katerokoli enoto Deželne banke Slovenije. Obrazci so na voljo tudi v enotah banke, pri čemer morate naročilo oddati osebno. Prednaročila bodo možna do izpolnitve kvot posamezne vrste dokovanih numizmatičnih vrednosti.

Obrazec
 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje