Otvoritev skupnih prostorov Deželne banke Slovenije in Zgornjesavinjske kmetijske zadruge Mozirje z dobrodelno noto

29. 11. 2007

Novica


V sredo, 28. 11. 2007, so direktor Zgornjesavinjske kmetijske zadruge Mozirje g. Andrej Presečnik, predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič ter župan občine Mozirje g. Ivan Suhoveršnik slovesno odprli skupne prostore - prodajni center in bančno enoto - na Cesti na Lepo Njivo 4 v Mozirju.

Zgornjesavinjska kmetijska zadruga Mozirje in Deželna banka Slovenije ne sodelujeta uspešno le poslovno, moči združita tudi, ko pomagata tistim, ki potrebujejo pomoč. Tako sta na otvoritvi v Mozirju direktor Zgornjesavinjske kmetijske zadruge Mozirje g. Andrej Presečnik in predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič direktorju Bolnišnice Topolšica dr. Damjanu Justineku predala ček v vrednosti 3000 EUR za nakup novega CT-aparata, ki ga bolnišnica tako nujno potrebuje.

Za pogostitev na otvoritvi je poskrbela Zgornjesavinjska kmetijska zadruga Mozirje, za kulturni program pa skupina ljudskih pevk Pušeljc in ansambel Golte.

Na dan otvoritve je v novo odprti enoti banke potekal tudi finančni dan, na katerem smo obiskovalcem predstavili široko paleto produktov Deželne banke Slovenije ter jim ob tej priložnosti pripravili posebno ponudbo ugodnosti, ki veljajo še teden dni po otvoritvi.

Foto: Mediaspeed.net

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje