Pokaži / skrij meni

Varstvo osebnih podatkov

Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov

EU je sprejela Splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR, ki na celotnem območju EU stopi v veljavo 25. 5. 2018. Uredba bo zagotavljala poenoteno in usklajeno delovanje podjetij z vidika varstva osebnih podatkov v vseh državah članicah.

V Deželni banki Slovenije se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov svojih strank, zato z osebnimi podatki vselej ravnamo skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Osebne podatke strank skrbno hranimo in jih hkrati obdelujemo z namenom razvoja in izboljšanja naših storitev, saj želimo, da ustrezajo vašim potrebam. Zbiranje in obdelava nekaterih osebnih podatkov omogočata hitrejše in boljše prilagajanje vašim potrebam in željam, vam pa zagotavljata učinkovitejšo komunikacijo z nami in boljšo uporabniško izkušnjo.

Vas zanima več? Oglejte si kratek video z dodatnimi informacijami.

Za vas smo pripravili Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov v Deželni banki Slovenije d. d., v katerih najdete vse pomembne informacije, ki se nanašajo na varstvo osebnih podatkov.

Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov v Deželni banki Slovenije d. d.

 

Na enem mestu smo zbrali vse obrazce, ki jih potrebujete za uveljavljanje pravic, izhajajočih iz varstva osebnih podatkov:

- izjava o privolitvi komitenta za obdelavo osebnih podatkov za namen trženja,

- izjava o privolitvi nekomitenta za obdelavo osebnih podatkov za namen trženja,

- vloga stranke za seznanitev z lastnimi osebnimi podatki,

- vloga za posodobitev/spremembo podatkov.


Kontakt DPO (pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov): dpo@dbs.si, 01 4727 132.