20. razstava »Dobrote slovenskih kmetij«

26. 05. 2009

Novica


Med 22. in 25. majem 2009 je v prostorih minoritskega samostana na Ptuju potekala jubilejna 20. razstava »Dobrote slovenskih kmetij«. Generalni sponzor razstave so bili Deželna banka Slovenije, Zadružna zveza Slovenije in Kapitalska zadruga.

Na razstavi, na kateri je sodelovalo več kot 700 slovenskih kmetij, so si obiskovalci lahko ogledali več kot tisoč kulinaričnih dobrot slovenskega podeželja, ki so se potegovale za priznanja v kar trinajstih skupinah izdelkov. Tradicionalno je razstavo, katere organizatorji so Mestna občina Ptuj, Kmetijsko gozdarski zavod Ptuj in Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije s Kmetijsko svetovalno službo Slovenije, spremljala vrsta kulturnih in družabnih prireditev.

Na dvorišču minoritskega samostana se je s svojo stojnico predstavila tudi Deželna banka Slovenije, ki je s svojim sponzorskim prispevkom pripomogla, da so organizatorji tudi letos pripravili zanimiv dogodek s pestrim dogajanjem.

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje