Sodobni načini prejemanja in plačevanja računov

Račun po e-pošti

V izogib nepotrebnemu tiskanju in s tem ohranjanju gozdov stremimo k pošiljanju računov po e-pošti. Za vzpostavitev tovrstnega prejemanja računov izpolnite Vlogo za e-račun in jo pošljite na naš naslov ali po e-pošti info@dbsl.si.

Za več informacij pokličite 01/230 05 03 ali 01/230 05 13.

 

E-račun

S podpisom Vloge za e-račun si uporabniki spletne banke, poleg prejemanja računov po e-pošti, lahko zagotovite tudi prejem računov neposredno v svojo spletno banko (e-banko), kjer jih brez vnašanja enostavno le potrdite.

 

Za več informacij pokličite 01/230 05 03 ali 01/230 05 13.

 

Direktna bremenitev SEPA

Za brezskrbno plačevanje, si lahko uredite direktno bremenitev, s katero se obveznosti avtomatsko poravnajo preko vašega transakcijskega računa. Za aktivacijo direktne bremenitve izpolnite Soglasje za direktno bremenitev SEPA in ga pošljite na naš naslov ali po e-pošti info@dbsl.si.

Za več informacij pokličite 01/230 05 03 ali 01/230 05 13.

 

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.