Orodja in informacije

Veljavni ceniki in obrestne mere, splošni pogoji, najave sprememb, tečajnice, kako vam banka lahko pomaga na daljavo in druge informacije, ki vam pridejo prav. 

Najava spremembe splošnih pogojev

1. aprila 2023 pričnejo veljati spremenjeni splošni pogoji, navedeni v spodnjih alinejah. Spremembe, ki smo jih opravili so bile potrebne zaradi pojasnil v katerih primerih banka omejuje razpolaganje s sredstvi na računu in uporabo plačilne kartice ter kateri zaupni podatki se zbirajo, obdelujejo z namenom preprečevanja in preiskovanja ali odkrivanja goljufij ali prevar v zvezi s plačilnimi storitvami. Posamezni dokumenti (z označenimi spremembami v zeleni barvi) so na voljo za ogled s klikom na posamezne Splošne pogoje:

 

Naj sanje postanejo resničnost

Nakup lastnega doma je velika odločitev in pomembna naložba v prihodnost, ki vam jo bo pomagal uresničiti stanovanjski kredit. Uporabite ga lahko za lastne potrebe ali za potrebe družinskih članov in jim tako pomagate do uresničitve sanj o lastnem domu.

 

Izračunajte si svoj kredit!


Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje