Orodja in informacije

Veljavni ceniki in obrestne mere, splošni pogoji, najave sprememb, tečajnice, kako vam banka lahko pomaga na daljavo in druge informacije, ki vam pridejo prav. 

Najava spremembe splošnih pogojev

1. maja 2024 banka spreminja Splošne pogoje vodenja transakcijskih računov in opravljanja plačilnih storitev  za potrošnike, zasebnike in društva in Splošne pogoje vodenja transakcijskih računov in opravljanja plačilnih storitev  za podjetja, v okviru katerih je izvedla naslednje spremembe:

  • dopolnila točko 5.4. v delu, ki opredeljuje roke odobritve plačilne transakcije na računu prejemnikove banke oz. prejemnikovega ponudnika plačilnih storitev,
  • prilagodila navedbo zneska mesečne omejitve pri poslovanju s poslovnimi debetnimi karticami v točki 6.6.1.2.,
  • v skladu s Smernicami Evropskega bančnega organa o politikah in kontrolah za učinkovito obvladovanje tveganj pranja denarja in financiranja terorizma pri zagotavljanju dostopa do finančnih storitev je dopolnila točko 12., ki se nanaša na reševanje sporov.

 

Splošni pogoji z vidnimi spremembami v zeleni barvi so na voljo na naslednjih povezavah:

Naj sanje postanejo resničnost

Nakup lastnega doma je velika odločitev in pomembna naložba v prihodnost, ki vam jo bo pomagal uresničiti stanovanjski kredit. Uporabite ga lahko za lastne potrebe ali za potrebe družinskih članov in jim tako pomagate do uresničitve sanj o lastnem domu.

 

Izračunajte si svoj kredit!


Smo tam,
kjer ste vi

Z razvejano mrežo 76 bančnih poslovalnic, smo prisotni tudi v manjših krajih.

S storitvijo Moj BA vam omogočamo neomejeno število dvigov gotovine in vpogledov v stanje na vašem računu na katerem koli bankomatu za samo 1,85 EUR na mesec.

Oglejte si lokacije

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje