Naročite se na DBS eNovice

Bodite obveščeni o ugodnostih in novostih v naši banki. 

Vas zanimajo novosti v Deželni banki Slovenije?

Vabljeni, da se preko spodnjega obrazca naročite na eNovice, mi pa vas bomo preko redno obveščeni o novostih in ugodnostih v Deželni banki Slovenije. 

 


*GDPR soglasje

S klikom na zgornji gumb "Naroči se na eNovice" soglašam, da se zgoraj navedeni osebni podatki v okviru izvajanja bančnih storitev ter drugih storitev, ki jih opravljajo podjetja v poslovni skupini Deželne banke Slovenije (Deželna banka Slovenije d. d., Kolodvorska ulica 9, Ljubljana; DBS Leasing d. o. o., Kolodvorska ulica 9, Ljubljana; DBS Nepremičnine d. o. o., Kolodvorska ulica 9, Ljubljana; DBS Adria d. o. o., Kolodvorska ulica 9, Ljubljana), lahko uporabljajo za namene pošiljanja promocijskih sporočil, pri čemer so promocijska sporočila lahko prilagojena lokaciji najbližje poslovalnice, ki jo posredujem ob prijavi na e-Novice ali dejstvu če sem ali nisem stranka Deželne banke Slovenije.

Deželna banka Slovenije d. d. bo osebne podatke hranila in varovala na primeren način, tako da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Deželna banka Slovenije d. d. se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika razen pogodbenim obdelovalcem, ki za banko izvajajo podporo poslovnim procesom banke oziroma aktivnostim. Deželna banka Slovenije d. d. bo podatke obdelovala zgolj v okviru izbranega načina trženja do preklica privolitve za posamezne načine trženja.

Seznanjen/a sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov za namene trženja s klikom na povezavo, ki jo prejmem v elektronskem obvestilo ali pa z obvestilom da se odjavljan od pošiljanja E-novic na elektronski naslov info@dbs.si, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je izvajala pred danim preklicem. Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico do seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic).

V primeru obstoja več dokumentov o privolitvi velja, da je zadnji dokument o privolitvi veljaven dokument.

Podrobnejše informacije o tem, kako Deželna banka Slovenije d. d. ravna z osebnimi podatki, so vsebovane v dokumentu Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov v Deželni banki Slovenije d. d., ki vam je na voljo na podstrani Varstvo osebnih podatkov in v vseh poslovalnicah banke.

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje