Varstvo osebnih podatkov

Izvajanje različnih storitev banke

EU je sprejela Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR, ki je stopila v veljavo 25. 3. 2018. Uredba zagotavlja poenoteno in usklajeno delovanje podjetij z vidika varstva osebnih podatkov v vseh državah članicah.

V banki se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov svojih strank, zato z osebnimi podatki vselej ravnamo skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Osebne podatke strank skrbno hranimo in jih hkrati obdelujemo z namenom razvoja in izboljšanja naših storitev, saj želimo, da ustrezajo vašim potrebam. Zbiranje in obdelava nekaterih osebnih podatkov omogočata hitrejše in boljše prilagajanje vašim potrebam in željam, vam pa zagotavljata učinkovitejšo komunikacijo z nami in boljšo uporabniško izkušnjo.

Kontakt DPO (pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov): 

T: 01 4727 132

E: dpo@dbs.si

Video, pripravljen s strani ZBS, z dodatnimi informacijami o splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov.

 

 

Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov

Deželna banka Slovenije svojim strankam ponuja različne storitve, pri čemer obdeluje tudi vaše osebne podatke. V želji po transparentni predstavitvi obdelovanja osebnih podatkov so vam  na spodnji povezavi na voljo Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov, obrazci s katerimi lahko uveljavljate določene pravice na področju varstva osebnih podatkov ter izjava o privolitvi za obdelovanje osebnih podatkov za namene trženja na podlagi katere lahko podate soglasje banki za obdelovanje osebnih podatkov za namene trženja oz. dano soglasje tudi prekličete, oz. spremenite.

Izvajanje videonadzora v prostorih banke

Banka v svojih poslovnih prostorih izvaja videonadzor z namenom zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter zagotavljanja nadzora vstopa ali izstopa iz prostorov. Videonadzor se izvaja v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov. Ker vas želimo na jasen in razumljiv način seznaniti o tem, katere osebne podatke pri izvajanju videonadzora zbiramo, zakaj jih obdelujemo, koliko časa jih hranimo ter kakšne so vaše pravice ter kako jih lahko uresničite, smo za vas pripravili tudi Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov pri izvajanju videonadzora. 

Odpreti račun pri nas je preprosto

Odprite račun s storitvami po vaši želji

Izberite račun, ki vam najbolj odgovarja, storitve pa dodajajte poljubno. Imamo širok nabor računov za odrasle, za mlade, za upokojence in za kmetovalce.

Oglejte si račune

Pričnite s postopkom menjave banke

Strokovni svetovalci v Deželni banki Slovenije vam bomo z veseljem pomagali pri zamenjavi banke. Najlažje bo, da se oglasite v najbližji poslovalnici.

Poiščite poslovalnico
Veseli smo, ker ste zadovoljni z nami

Prijazen ustrežljivi kolektiv vedno na voljo, vse pohvale zaposlenim.

Mladen, 50 let

Zelo prijazna banka.

Denis, 34 let

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje