46. letni posvet zadružnikov odlična priložnost za druženje s strankami

12. 03. 2019

Novica


Glavna tema posveta sta zadružništvo in kmetijska politika po letu 2020. Udeleženci se bodo v dveh dnevih preko govorcev in okroglih miz seznanili z izzivi na področju slovenskega in evropskega kmetijstva in podeželja po letu 2020, s pogledi mladih o prihodnosti ter ostalimi zanimivimi temami na področju kmetijstva in agroživilstva.

Deželna banka na tovrstnih dogodkih vidi priložnost za druženje s strankami in predstavitev aktualne ponudbe, saj smo pomemben člen na trgu agroživilstva in kmetijstva. V ta namen smo pripravili tudi posebno ponudbo kreditov za kmetijsko dejavnost ter ostalih storitev. (link na ponudbo)

Posvet je s spremno besedo otvoril Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije, pozdravne nagovore pa so imeli še Marjan Šarec, predsednik Vlade RS, Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta RS in dr. Aleksandra Pivec, ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS. Na Posvetu pa ni manjkala niti Vinska kraljica 2019, Meta Frangež, Katere prireditve je banka generalni pokrovitelj.

Posvet je tako odlična priložnost za neformalno druženje z obstoječimi in potencialnimi strankami, izmenjavo izkušenj ter izzivov kmetovalcev, ki jih lahko, skupaj z njimi in preko prilagojene bančne ponudbe tudi uspešno rešujemo. 

46. letni posvet zadružnikov odlična priložnost za druženje s strankami
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje