DBS ponosni generalni sponzor prireditve Ženske leta 2018

DBS ponosni generalni sponzor prireditve Ženske leta 2018

08. 01. 2019

Novica


Deželna banka je bila tudi tokrat generalni sponzor prireditve Ženska leta 2018, ki se je letos odvijala v Operi. Ženska leta 2018 je po izboru bralcev revije Zarja postala vodja projektov v Domu Danice Vogrinec Maribor in humanitarka Polona Lah.

Polona Lah je s sodelavci organizirala brezplačno počitniško varstvo za sedemsto šolarjev v Domu Danice Vogrinec Maribor, ki je bil lani izbran tudi za najboljšo tovrstno ustanovo v Evropi. O Lahovi so pri reviji Zarja navedli: »V prostem času vodi Mladinsko gledališko skupino Kulturnega doma Pekre - Limbuš, sicer pa je predana humanitarka, ljubiteljica živali in ena redkih, ki si upajo javno povzdigniti glas proti politiki, ki ne deluje v prid državljanov. Z Odprtim pismom zgrožene Slovenke je ganljivo opozorila na revščino premnogih slovenskih otrok. Svojo službo razume kot klic in je prepričana, da svet lahko spremenimo le mi sami.« 

Naziv so Poloni Lah podelili v ponedeljek zvečer v dvorani SNG Opera in balet Ljubljana, pred razglasitvijo pa je vseh devet kandidatk za naziv ženska leta 2018 v predsedniški palači sprejel predsednik republike Borut Pahor. Članica uprave, mag. Barbara Cerovšek Zupančič, je na prireditvi zmagovalki osebno čestitala in ji v imenu banke podarila set kovancev, ki so bili izdani od Svetovnem dnevu čebel. 

Iskrene čestitke gospe zmagovalki in vsem nominirankam.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje