Deželna banka Slovenije izbrana za izplačevanje kmetijskih subvencij za leto 2008

29. 10. 2007

Novica


Deželna banka Slovenije d. d. je bila izbrana za izvajanje nakazil upravičencem, ki imajo račune pri poslovnih bankah oziroma HKS-ih v okviru izplačevanja sredstev  za namen »Ukrepi kmetijske politike 2007 in naravne nesreče«.

Deželna banka Slovenije je že tretje leto zapored izbrana za izplačevanje sredstev za ukrepe kmetijske politike in naravne nesreče. Glede na tradicionalno strateško usmeritev banke v agroživilski segment, je pridobitev izvajanja nakazil na tem področju za banko velikega pomena. Pri tem ni zanemarljivo, da skoraj dve tretjini prejemnikov teh sredstev predstavljajo komitenti Deželne banke Slovenije d. d.

Deželna banka Slovenije d. d. si bo, v skladu s svojo poslovno usmeritvijo, tudi v prihodnje prizadevala ohraniti pozicijo pomembne nosilke distribucije finančne pomoči države in EU agroživilskemu sektorju ter razvoju podeželja.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje