Deželna banka Slovenije nagrajuje potovanja in zabave željne mlade

06. 10. 2008

Novica


Si mlad in rad potuješ ter se zabavaš? Potem ti je nagradna igra Deželne banke Slovenije in podjetja CMT (Center za mladinski turizem) pisana na kožo! Z nekaj sreče lahko spomladi postaneš ponosen lastnik:

  1. nagrada: Apple IPod classic 160 GB – črn,
  2. nagrada: Apple IPod classic 80 GB – srebrn,
  3. nagrada: Sony digitalni fotoaparat DSCS730.

Odgovoriti moraš le na vprašanje »Koliko znaša provizija pri dvigu gotovine na bankomatih, če imaš pri Deželni banki Slovenije odprt mladinski račun?«

Kupon za sodelovanje v nagradni igri najdeš na posebni zloženki »Dvigni ga. Kjerkoli.«, ki jo distribuira CMT, dostopen pa je tudi tukaj. Kupon z obkroženim pravilnim odgovorom pošlji na naslov Deželna banka Slovenije d. d., Kolodvorska 9, 1000 Ljubljana, s pripisom nagradna igra.

Žrebanje nagrad bo 14. maja 2009 v prostorih Deželna banke Slovenije. Izžrebanci bodo objavljeni na spletni strani www.dbs.si.

Pravila nagradne igre

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje