Deželna banka Slovenije v novih prostorih na Ptuju

24. 09. 2009

Novica


V Deželni banki Slovenije smo poleti preselili poslovalnico, ki je prej delovala na Trstenjakovi 1, v prenovljeno stavbo Kmetijske zadruge Ptuj na Miklošičevo 12. Včeraj smo skupaj s Kmetijsko zadrugo Ptuj prenovljene prostore tudi slavnostno odprli - ob tem sta spregovorila predsednik uprave Deželne banke Slovenije mag. Štefan Belingar in direktor Kmetijske zadruge Ptuj Marjan Janžekovič. Goste je pozdravil tudi podžupan Mestne občine Ptuj Mirko Kekec. Dogodek so glasbeno popestrile Lukarice iz Dornave.

Na dan otvoritve smo v poslovalnici organizirali finančni dan in obiskovalcem predstavili široko ponudbo Deželne banke Slovenije. Izpeljali smo tudi nagradno igro in izžrebali 3 srečneže:

1. nagrada: Alojz Črešnik, Skorba 1, 2288 Hajdina.
2. nagrada: Marija Golob, Kicar 61, 2250 Ptuj.
3. nagrada: Justin Hvala, Štuki 25, 2250 Ptuj.

Čestitamo!

Poslovalnica Deželne banke Slovenije na Miklošičevi 12 na Ptuju je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure. Vljudno vabljeni!

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje