Otvoritev skupnih prostorov Deželne banke Slovenije in centra Betnava v Mariboru

07. 12. 2007

Novica


V torek, 4. 12. 2007, se je zgodila slavnostna otvoritev skupnih prostorov Deželne banke Slovenije in centra Betnava na Jadranski cesti 30 v Mariboru. Rdeči trak pred skupno pridobitvijo so prerezali predsednik uprave Deželne banke Slovenije dr. Draško Veselinovič, direktor ACK g. Franc Krajnc in podžupan Mestne občine Maribor g. Andrej Verlič.

Za povezovanje programa in prijetno glasbeno kuliso je na otvoritvi poskrbela Natalija Verboten, druščini se je pridružil tudi župan občine Maribor g. Franc Kangler.

Pred otvoritvijo je uprava banke sklicala novinarsko konferenco, na kateri je komentirala nedavno uspešno izpeljano dokapitalizacijo banke, razkrila okvirne poslovne rezultate in načrte za prihodnost ter predstavila obsežen projekt prenavljanja poslovne mreže.

Na dan otvoritve je v novo odprti enoti banke potekal tudi finančni dan, na katerem smo obiskovalcem predstavili široko paleto produktov Deželne banke Slovenije ter jim ob tej priložnosti pripravili posebno ponudbo ugodnosti, ki veljajo še teden dni po otvoritvi.



Foto: mediaspeed.net
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje