Verjemi v svoj koš tokrat v Murski Soboti

16. 09. 2007

Novica


V okviru športno humanitarne akcije Verjemi v svoj koš, katere generalni sponzor je Deželna banka Slovenije, je prenovljeno košarkaško igrišče dobila tudi Murska Sobota. V petek, 14. septembra 2007, so se na košarkaškem igrišču Vrtina zbrali prijatelji in ambasadorji akcije Verjemi v svoj koš.

Trak na prenovljenem igrišču so prerezali član uprave Deželne banke Slovenije mag. Štefan Belingar, župan občine Murska Sobota mag. Anton Štihec, predsednik uprave Skupine Panvita mag. Dejan Židan, predstavnik ministrstva za šolstvo in šport Dušan Hauptman, idejni vodja akcije Verjemi v svoj koš Esad Babačić in ambasadorka akcije operna pevka Alenka Gotar.
Po slovesni otvoritvi so se na turnirju pomerile štiri ekipe – zmage se je veselila ekipa Občine Murska Sobota.

Igrišče v Murski Soboti je že 12. igrišče, prenovljeno v okviru akcije Verjemi v svoj koš. V letošnjem letu, natančneje v mesecu oktobru, bosta prenovljeni še dve košarkaški igrišči, in sicer v Ljubljani in Dobju pri Šentjurju.

Foto: Verjemivsvojkos.com

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje