Zaprtje poslovalnice Češnjica, Železniki

11. 12. 2018

Novica


Spremenjene razmere v finančnem okolju so močno vplivale na način in navade v poslovanju segmenta prebivalstva, agroživilskega sektorja in podeželja ter malih in srednje velikih podjetij. Z banko, ki je vedno pri roki, lahko preprosto in udobno urejamo svoje finance kjerkoli in kadarkoli. Najsodobnejši in predvsem cenejši elektronski načini poslovanja, kot so elektronska banka, mobilna banka in kartično poslovanje so v izjemnem porastu in povzročajo upadanje gotovinskega poslovanja. To negativno vpliva na stroškovno učinkovitost posamezne poslovalnice. Poslovalnica Češnjica posledično že dlje časa ne dosega pričakovanih rezultatov. Tehtno smo preučili vse možnosti ohranitve poslovalnice, vendar zaradi zgoraj naštetih dejstev to žal ni mogoče.

Verjamemo, da boste našo odločitev sprejeli z razumevanjem in nadaljevali s poslovanjem pri Deželni banki Slovenije, najbliže v poslovalnici  Škofja Loka, Kidričeva 63A, 4220 Škofja Loka, na telefonskih številkah 04/5184 002, 04/5184 003 in 04/5184 000. Odprta je od ponedeljka do petka, od 8.00 do 12.00 in od 13.00 do 16.00. Zagotavljamo vam, da bo tudi v prihodnje vaše bančno poslovanje potekalo nemoteno. Seveda pa lahko vse bančne storitve opravite v katerikoli izmed 80 DBS poslovalnic po vsej Sloveniji ali se odločite za elektronsko poslovanje preko e-banke DBS NET oz. mobilne banke mDBS.

 Za morebitna dodatna vprašanja o prenehanju poslovanja poslovalnice na Češnjici in o vašem nadaljnjem poslovanju smo vam z veseljem na voljo tudi na telefonski številki 04/2010 181.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje