DBS seli poslovalnico Barje v nove prostore

DBS seli poslovalnico Barje v nove prostore

14. 05. 2021

Novica


Deželna banka Slovenije d.d. poslovalnico Barje seli v nove in večje prostore. Od ponedeljka, 24. maja 2021, bo poslovalnica Barje pričela poslovati na naslovu Peruzzijeva ulica 171. Poslovalnica se praktično seli čez cesto, v novo poslovno stanovanjsko stavbo, imenovano Vila Bober.   

V dneh od 24. do 26. maja 2021 bodo v poslovalnici potekali Dnevni odprtih vrat, med 8. in 12. uro ter med 13. in 16. uro, zato vljudno vabljeni, da nas obiščete. Naši svetovalci vam bodo v novih prostorih predstavili aktualne ugodnosti ter vam odgovorili na morebitna vprašanja o finančnih storitvah. Ob tem vas prosimo, da upoštevate vse predpisane epidemiološke ukrepe.

Zaradi selitve na novo lokacijo bo obstoječa poslovalnica Barje na Ižanski cesti 303 zadnjič poslovala v torek, 18. maja 2021. V vmesnem času (od 19. do 21. maja 2021) lahko bančne in finančne storitve opravljate v bližjih poslovalnicah Deželne banke Slovenije:

  • poslovalnica Ljubljana, Kolodvorska ulica 9, od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro ter 13. in 17. uro,
  • poslovalnica Ljubljana Dobrunje, Cesta II. grupe odredov 43, ponedeljek, sreda in petek med 9. in 14. uro ter
  • poslovalnica Vrhnika, Cankarjev trg 5, od ponedeljka do petka med 8.30 in 12. uro ter 13. in 16.30 uro.

 

V novi poslovalnici boste lahko opravljali vse bančne storitve, kot ste jih na obstoječi lokaciji, poslovala bo od ponedeljka do petka, med 8. in 12. uro ter med 13. in 16. uro.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje