Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani!

Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani!

31. 03. 2021

Novica


Danes, 31. 3. 2021, objavljamo prenovljeno spletno stran Deželne banke Slovenije. Nova spletna stran  je posodobljena, tehnološko izpopolnjena in usklajena z aktualnimi trendi na tem področju. 

S prenovljeno spletno stranjo želimo uporabnikom naše storitve še približati in s sodobnejšo strukturo zagotoviti enostavno in pregledno iskanje želenih informacij. Tudi prenovljeno spletno stran bomo stalno spreminjali, nadgrajevali in jo prilagajali sodobnim trendom ter še dodatno optimizirali.

Ena izmed novosti nove spletne strani je naročilo na prejemanje tečajnic, ki po novem poteka preko t.i. RSS sistema in uporabniku omogoča, da tečajnice uporabi tudi za svoje nadaljnje delo (npr. medijske objave). Spremenili smo tudi samo strukturo vsebine, s čimer uporabniku dajemo možnost, da hitreje oz. z manj kliki najde želene informacije.

Spletno stran smo zasnovali v sodelovanju z družbo Creatim d.o.o., ki so pri zasnovi spletne strani izhajali predvsem iz uporabniške izkušnje in se tudi tekom celotnega projekta ozirali na končnega uporabnika. Posledično so bili vsi koraki v procesu prenove izvedeni s ciljem, da obiskovalci iz naše spletne strani odidejo zadovoljni.

Upamo, da vam je naša spletna stran všeč in da boste hitro našli kar iščete. Za vsa morebitna vprašanja, predloge in mnenja pa smo vam seveda na voljo na naših kontaktih.

Hvala za zaupanje.

Deželna banka Slovenije d.d.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje