Objava informacije o pomembnih deležih

24. 03. 2016

Javna objava


Na podlagi določil Zakona o trgu finančnih instrumentov (ZTFI) in Sklepa o izvajanju obveznosti razkrivanja nadzorovanih informacij družba Deželna banka Slovenije d. d., Kolodvorska ulica 9, 1000 Ljubljana, objavlja naslednjo informacijo o spremembi pomembnih deležev v kapitalu banke:

Družba KD Group, finančna družba, d. d., Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana, je Deželno banko Slovenije d. d., Ljubljana, dne 18. 2. 2016 z obrazcem P-DEL: Obvestilo o spremembi pomembnih deležev obvestila, da se ji je povečal delež v kapitalu banke iz 4,21 % na 6,01 % s pridobitvijo 76.500 delnic Deželne banke Slovenije d. d., Ljubljana, z oznako SZBR. Pridobitev je nastala na podlagi sklenjene pogodbe o nakupu in prodaji 76.500 delnic. Po pridobitvi je družba KD Group d. d. imetnica 255.941 delnic banke.

Vsebina objave je od današnjega dne dostopna tudi na spletnih straneh Ljubljanske borze. Na spletnih straneh banke bo dostopna najmanj do 24. 3. 2021.


Deželna banka Slovenije d. d.
Uprava banke

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje