Objava nasprotnih predlogov in zahteve za dopolnitev dnevnega reda 1. izredne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d.

25. 11. 2019

Javna objava


Na podlagi določil 49. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. in določil ZGD-1 Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d., na podlagi določil 298. in 300. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1), objavlja nasprotni predlog in zahteve za dopolnitev dnevnega reda 1. izredne skupščine banke, ki jih je dne 22.11.2019 prejela od delničarja Skupina Prva d. d..

Nasprotni predlog in zahteve za dopolnitev dnevnega reda 1. izredne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so priloženi v pripetem dokumentu.

Celotno besedilo nasprotnega predloga in zahtev za dopolnitev dnevnega reda 1. izredne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. je na vpogled delničarjem na sedežu Deželne banke Slovenije d. d. pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino.

Nasprotni predlog in zahteve za dopolnitev dnevnega reda so objavljene na spletni strani banke www.dbs.si, na spletni strani AJPES http://www.ajpes.si in v sistemu elektronskega obveščanja Ljubljanske borze SEOnet http://seonet.ljse.si.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave. 

Ljubljana, 25. 11. 2019                                                                   

Deželna banka Slovenije d.d.

Uprava banke

 

Datum: 25.11.2019

 Pripeti dokumenti: 

 

 

 

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.