Objava nasprotnih predlogov in zahteve za dopolnitev dnevnega reda 33. Redne skupščine delničarjev Deželna banke Slovenije d. d.

17. 03. 2017

Javna objava


Na podlagi določil 49. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. in določil ZGD-1 Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d., na podlagi določil 298. in 300. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1), objavlja nasprotne predloge in zahtevo za dopolnitev dnevnega reda 33. Redne skupščine banke, ki jih je dne 14.3.2017 prejela od delničarjev KD Kapital d. o. o., KD Group d. d. in Adriatic Slovenica d. d.

Nasprotni predlogi in zahteva za dopolnitev dnevnega reda 33. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so priloženi v priponki.

Nasprotni predlogi in zahteva za dopolnitev dnevnega reda 33. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so na vpogled delničarjem na sedežu Deželne banke Slovenije d. d. pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino, na spletnih straneh banke www.dbs.si, na spletnih straneh AJPES http://www.ajpes.si in v sistemu elektronskega obveščanja Ljubljanske borze SEOnet http://seonet.ljse.si.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave.

Ljubljana, 17.3.2017

Deželna banke Slovenije d. d.

Uprava banke

 

 

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.