Objava nasprotnih predlogov in zahteve za dopolnitev dnevnega reda 35. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d.

18. 09. 2018

Javna objava


Na podlagi določil 49. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. in določil ZGD-1 Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d. na podlagi določil 298. in 300. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) objavlja nasprotne predloge in zahtevo za dopolnitev dnevnega reda 35. Redne skupščine banke, ki jih je dne 13. 9. 2018 prejela od delničarja Skupina Prva d. d.

Nasprotni predlog in zahteva za dopolnitev dnevnega reda 35. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so priloženi v pripetem dokumentu:

 

Nasprotni predlog in zahteva za dopolnitev dnevnega reda 35. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so na vpogled delničarjem na sedežu Deželne banke Slovenije d. d. pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino, na spletnih straneh banke www.dbs.si, na spletnih straneh AJPES-a http://www.ajpes.si in v sistemu elektronskega obveščanja Ljubljanske borze SEOnet http://seonet.ljse.si.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave.

 

Deželna banka Slovenije d. d.
Uprava banke

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.