Objava nasprotnih predlogov k predlogom sklepov 34. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d.

07. 03. 2018

Javna objava


Na podlagi določil 49. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. in določil ZGD-1 Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d., na podlagi določil 300. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1), objavlja nasprotne predloge k predlogom sklepov 34. Redne skupščine banke, ki jih je dne 6. 3. 2018 prejela od delničarjev KD Kapital d. o. o. in KD Group d. d.

Nasprotni predlogi k predlogom sklepov 34.  Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so priloženi v priponki.

Nasprotni predlogi k predlogom sklepov 34. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so na vpogled delničarjem na sedežu Deželne banke Slovenije d. d. pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino, na spletnih straneh banke www.dbs.si, na spletnih straneh AJPES http://www.ajpes.si in v sistemu elektronskega obveščanja Ljubljanske borze SEOnet http://seonet.ljse.si.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave.

Ljubljana, 7. 3. 2018

                                                                     

Deželna banka Slovenije d.d.

Uprava banke

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.