Objava nasprotnih predlogov k predlogom sklepov 36. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d.

10. 05. 2019

Javna objava


Na podlagi določil 49. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. in določil ZGD-1 Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d., na podlagi določil 298. in 300. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1), objavlja zahteve za dopolnitev dnevnega reda in nasprotne predloge k predlogom sklepov 36. Redne skupščine banke, ki jih je dne 7. 5. 2019 in dne 8. 5. 2019 prejela od delničarjev Skupina Prva d.d., Kapitalska zadruga z.b.o. in KD Group d.d. ter KD Kapital d.o.o..

Nasprotni predlogi ter zahteve za dopolnitev dnevnega reda k predlogom sklepov 36. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. sledijo v priponkah k tej objavi.

Nasprotni predlogi in zahteve za dopolnitev dnevnega reda k predlogom sklepov 36. Redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. so na vpogled delničarjem na sedežu Deželne banke Slovenije d. d. pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino, na SEOnetu, ter objavljeni na AJPES.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave.

Ljubljana, 10. 5. 2019

Deželna banka Slovenije d.d.

Uprava banke

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje