Objava zahteve za dopolnitev dnevnega reda 38. redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d.

04. 05. 2021

Javna objava, Novica


Na podlagi določil 49. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. in določil ZGD-1 Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d., na podlagi določil 298. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1), objavlja zahtevo za dopolnitev dnevnega reda 38. redne skupščine banke, ki jo je dne 3. 5. 2021 prejela od delničarja Kapitalska zadruga z.b.o..

Zahteva za dopolnitev dnevnega reda k predlogom sklepov 38. redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. je priložena v pripetem dokumentu.

Zahteva za dopolnitev dnevnega reda k predlogom sklepov 38. redne skupščine delničarjev Deželne banke Slovenije d. d. je na vpogled delničarjem na sedežu Deželne banke Slovenije d. d. pod enakimi pogoji kot sklic in ostalo gradivo za skupščino, na spletnih straneh AJPES-a in v sistemu elektronskega obveščanja Ljubljanske borze SEOnet.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave.

 

Ljubljana, 4. 5. 2021

 

Deželna banka Slovenije d.d.

Uprava banke

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje