Pogoj PCT za vstop v prostore Deželne banke Slovenije

Pogoj PCT za vstop v prostore Deželne banke Slovenije

08. 11. 2021

Novica


V Uradnem listu je bil 6. 11. 2021 objavljen Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (v nadaljevanju: Odlok), ki uvaja strožje ukrepe glede preprečevanja širjenja bolezni Covid-19. 

Od 8. 11. 2021 dalje je tako vstop v poslovne prostore banke in prostore poslovalnic DBS omogočen izključno osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT (prebolevnost, cepljenje, testiranje), kot ga opredeljuje Odlok. Izpolnjevanje pogoja PCT je obvezno za starejše od 12 let, pri čemer se mora oseba poleg dokazila PCT izkazati tudi z veljavnim osebnim dokumentom. Prosimo, da skladno z navedenim v poslovne prostore banke in prostore poslovalnic vstopajo osebe, ki izpolnjujejo pogoj PCT ter razpolagajo z veljavnim dokazilom in veljavnim osebnim dokumentom, ki ju morajo imeti v času zadrževanja v prostorih banke pri sebi.

Poleg tega je obvezna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2, katero si na zahtevo bančnega uslužbenca zaradi identifikacije začasno odstranite. 

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje