Sklic 3. izredne skupščine Deželne banke Slovenije d.d.

22. 12. 2023

Javna objava, Novica


Na podlagi 2. odstavka 295. člena Zakona o gospodarskih družbah v povezavi z določbami Statuta Deželne banke Slovenije d. d. (notarski zapis čistopisa z dne 28. 5. 2021, z veljavnostjo od dne 1. 6. 2021) ter skladno z določili Poslovnika o delu skupščine Deželne banke Slovenije d. d. z dne 30. 6. 2020, uprava banke na predlog Skupine Prva d.d. v sodelovanju z nadzornim svetom sklicuje sklicuje 3. izredno skupščino Deželne banke Slovenije d. d., v sredo, 24. 1. 2024, ob 9. uri, v hotelu Union Eurostars, Mikološičeva cesta 3, Ljubljana, vhod pri fontani, dvorana Orhideja.

Sklic skupščine je od 22. 12. 2023 objavljen tudi na spletnih straneh SEOnet in AJPES-a. Celoten sklic skupščine na spletni strani banke vključuje naslednje priloge (gradivo je v pdf pripeto spodaj pod objavo).

Našteti dokumenti bodo na spletnih straneh banke objavljeni najmanj do 22. decembra 2028.

Prikaži več
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje