Orodja in informacije

Veljavni ceniki in obrestne mere, splošni pogoji, najave sprememb, tečajnice, kako vam banka lahko pomaga na daljavo in druge informacije, ki vam pridejo prav. 

Najava spremembe splošnih pogojev

15. novembra 2022 pričnejo veljati spremenjeni splošni pogoji, navedeni v spodnjih alinejah. Spremembe, ki smo jih opravili v uvodnem delu splošnih pogojev, so bile potrebne zaradi spremembe oznake poravnalnega računa banke, obenem pa smo opravili še nekaj manjših redakcijskih popravkov. Posamezni dokumenti (z označenimi spremembami) so na voljo za ogled s klikom na posamezne Splošne pogoje: 

 

1. oktobra 2022 se spreminjajo Splošni pogoji uporabe mobilne aplikacije FLIK Pay, ki vključujejo:

  • spremembo najvišjega dovoljenega zneska enkratne plačilne transakcije izven aplikacije (na napravi na prodajnem mestu), ki po novem znaša 50,00 EUR,
  • dopolnitve v tč. 7 iz naslova varovanja osebnih podatkov in zaupnih informacij ter
  • nekaj manjših redakcijskih popravkov.

Na povezavi si lahko ogledate vidno označene spremembe v dokumentu: Splošni pogoji uporabe mobilne aplikacije FLIK Pay z vizno označenimi spremembami

 

Ste našli nepremičnino svojih sanj?

AKCIJSKI stanovanjski kredit DBS - za tisto, kar zmanjka. Tako kot iskanje novega doma je tudi izbira pravega stanovanjskega kredita pomemben korak. Z natančnim primerjanjem boste lažje izbrali najboljšo ponudbo – tisto z najnižjo efektivno obrestno mero ali najnižjim skupnim zneskom odplačila.

 

Izračunajte si svoj kredit!


Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.